Film Tavsiyesi: Pink ( Pembe)

Filmle ilgili bilgilerim tazeyken sıcağı sıcağına sizinle de paylaşayım dedim. Muhteşem ötesi bir film bana göre. PK dan sonra başka film yerini alamaz diyordum, ama aldı. Filmin içeriğini anlatmayacağım ki tadı kaçmasın. Sadece erkeklerin hatta bazen kadınların kadınlar hakkında iffetli, iffetsiz kurallarını göreceksiniz. Örneğin:

- Bir kadın erkeğe gülümsüyorsa bu erkeğe davettir. Erkek bu iffetsiz kadına istediğini yapabilir. 
- Bir kadın kapalı, açık fark etmez gece sokaktaysa, hatta hava kararınca sokaktaysa iffetsiz bir kadındır. İffetsiz kadına istediğini yapabilirsin. 
- Bir kadın açıksa iffetsiz bir kadındır. O kadına istediğini yapabilirsin.
- Bir kadın erkekle aynı ortamdaysa iffetsiz kadındır..... vesaire vesaire vesaire. Neden hiç iffetsiz erkek kuralları, tanımı yok. 

"Hayır!" hayır demektir. İster arkadaşın ister sevgilin, ister karın, ister seks işçisi olsun. Hayır, hayır demektir. Bunu biri erkeklere öğretmeli. Kesinlikle izleyin filmi.

Görüştüğüm zaman görüşürüz! :D




Yorumlar

  1. Bunlar yerine göre, yaşam şekillerine göre değişir. Örf ve adetlerimiz ya da İslami bir bakış açısıylada değerlendirmek gerekir. Attığımız adımda kendimize düşen görevleri yerine getirir, Allah'ın neyi hoş görüp hoş görmediğini iyi bilirsek bu tarz sorunlarında ortadan kalkacağına inanıyorum. Kendi düşüncem kadınlar erkeklerden daha çok kıymetli bu yüzden korunup kollanması gerekir, hayasızlığın yağmur gibi yağdığı, utanma duygusunun bizlerden koparıldığı bu zamanda bireylerin kadın erkek fark etmez kendini her türlü iffetsizlikten ve sebep olabilecek durumdan sakınması gerektiğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. güzel filme benziyor boş zamanımda izleyeceğim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder