FİLM VE DİZİ TAVSİYELERİ


Hadi ara da izleyip moral verecek film listeleri ve fantastik dizi listeleri paylaşayım sizinle. Ben hepsini önceden izledim. En sevdiklerim kendileri. Uzatmadan kısacık tanıtımlar. İşte bir kaçı:

PK (PEEKAY)
Dünyaya keşif için gelen uzaylımızın, uzay aracını çağırması için gerekli olan cihazı çalınırsa ne olur. Birde Dini bakımdan oldukça çeşitliliği olan Hindistan gibi bir yere gelmişse. Acaba  geri dönebilecek mi, yoksa oda insanlara mı benzeyecek.


Kİ- KA
Toplumsal cinsiyet rollerini tepe taklak eden bir film. Başroldeki kadın hırslı, işinde yükselmek isteyen bir kadın ve bu nedenle evlilik vb düşünmez. Tabi onun karşısına annesi gibi olmak istediği, erkeğinde evde kalarak iş yapabileceğini savunan bir adam çıkana kadar. 


TAARE ZAMEEN PAR
Disleksi rahatsızlığı olan bir çocuğumuzu konu alan film. Öğretmenleri, ailesi çocuğu tembel, geri zekâlı konuma koyarken. Babası tarafından ceza olarak yatılı okula gönderilir. Belki orada adam olur diye. Peki ne olacak bakalım orada.


BAJRANGİ BHAİJAAN  
Sevginin Gücü. Hiç konuşamayan Pakistanlı kız çocuğu trenle yanlışlıkla Hindistan sınırını geçer. Derdini anlatamayan çocuk ne yapacaktır. İyi yürekli, saf, hiç yalan söyleyemeyen bir adamla karşılaşır. Adam onu Pakistan’a götürecek ama aksi gibi Pakistan ve Hindistan sınırı arasında geçiş yasağı konur. Peki ne yapacaktır?

GHANJİNİ
Karısı gözleri önünde öldürülen bir adam ve hafızası her uyandığında silinen bir adam, eşinin intikamını nasıl alabilir ki.


GOBLİN (dizi)
Suçsuz yere Kral tarafından öldürülen askerin yıllar sonra canlanıp mitolojik canlı olan Goblin olarak dünyaya geri dönmesini konu alıyor. Ölümsüzlük söz konusu onun için. Sadece ölümsüzlükten onu bir şey kurtarabilir. Gelinini bulmak. Yüzyıllardır yaşamak onun için azap olmaya başlamıştır, artık ölmek istemektedir.  Bütün dünyayı bunun için gezer, gelinini bulmak için. Acaba bulacak mı? Ve ölüme götürmesini isteyecek mi ondan? (Dizi de mantık aramayın, dini açıdan bakıp düşünmeyin. Adı üzerinde fantastik kurgu işte.)

MOON LOVERS(dizi)
Bu da zamanda yolculuğu konu alan ve içinde tarih olan (Taht kavgalarını konu alan) bir dizi.  Kızımız gölde boğulmak üzere olan bir çocuğu kurtarmak için göle atladığında olaylar başlar.


ROOPTOP PRİNCE(dizi)
Dizinin içeriği: Krallıktan birden günümüze ışınlanan kral ve modern dünya da yaşadıkları….


HOTEL DEL LUNA
İnsanların öldükten sonra yarım kalan işleri hallolana kadar konakladıkları oteldir. Peki çalışanlardan biri insan olmak zorunda olursa.(IU tatlışlığı rolündeki kıyafetlerin seçimi bu kadar benim tarzım olamaz, der tavsiyeleri izleyip izlememe tercihlerini size bırakırım..)

 Görüştüğüm zaman görüşürüüüüzzzz!

SAHİPSİZ CÜMLELER

Yorumlar

  1. İzlemediklerimi listeye aldım canım:)
    Teşekkürler sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  2. kore ve hint yapımı sanırım hepsi değil mi hiç izlemedim bu türü..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder